corno.dk tilbyder nodeskrivning, arrangement samt komposition mm.

NODESKRIVNING - corno.dk arbejder inden for alle områder af nodeskrivning, med såvel "gammeldags" håndskrift som computerbaserede programmer som Finale og Sibelius - men under alle omstændigheder med kvaliteten som den altoverskyggende faktor.

ARRANGEMENT - corno.dk har stor erfaring med arrangement af musik inden for flere forskellige genre og for en lang række forskellige besætninger - fra enstemmige jingler over pop-jazz værker til arrangementer for harmoniorkestre og symfoniorkestre.

KOMPOSITION - corno.dk, Thomas Nielsen, har ved flere lejligheder skrevet musik på bestilling bl.a. til festligholdelse af forskellige mærkedage, som f.eks. musiklovens 25 års jubilæum.

uddrag fra Thomas Nielsens "fanfare og hymne", skrevet i anledningen af musiklovens 25. års jubilæum

THOMAS NIELSEN, indehaver, har en alsidig baggrund inde for musikken med bl.a. studier i musikvidenskab, valdhorn og klaver og har arbejdet sammen med en bred vifte af amatører såvel som professionelle musikere, musikproducenter mv. - Thomas arbejder, med corno.dk, bl.a. som freelance nodeskriver for bl.a. Danmarks Radio og Det Kongelige Teater. Han har desuden arbejdet med sounddesign og en- og flerstemmige mobiltelefonringetoner, som i sin tid bl.a. blev solgt gennem jubii.dk og sol.dk mv. Han har tillige produceret flere cd'er med koncertoptagelser af orkestre samt studieoptagelser af solister til brug for CD-indspilninger mv.